Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Πρόσεχε μη σε γελάσει το μυαλό σου !

Ναι, είναι πολύ σημαντικό να πιστέψουμε στον εαυτό μας και στις δυνατότητές μας, να καταφέρουμε μεγάλα επιτεύγματα και να καρπωθούμε όλα τα οφέλη. Ηθικά και υλικά.
Το σημαντικότερο όλων, όμως, είναι να μην ξεχάσουμε από πού ξεκινήσαμε, τη διαδρομή που διασχίσαμε και τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε στην προσπάθεια μας να φτάσουμε εδώ.
Δεν πρέπει να ξεγελαστούμε από τις επιβραβεύσεις και τα κατορθώματά μας. Έχουμε ακριβώς την ίδια αξία με το συνάνθρωπό μας.
Η διαφορετική εξέλιξη στην επαγγελματική μας πορεία έγκειται στο ότι εμείς κάναμε κάτι διαφορετικά. Ακολουθήσαμε κάποια συγκεκριμένα βήματα που μας δόθηκαν προς την επιτυχία και σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι ο άλλος είναι κατώτερός μας.
Όπως είπαμε στην αρχή..
Να έχουμε σαν αρχή μας ότι αξίζουμε το ίδιο με όλους τους ανθρώπους γύρω μας. Αυτό που μας κάνει να ζούμε διαφορετικά είναι οι πράξεις μας και η ικανότητα προσαρμοστικότητας που έχουμε στις αλλαγές που γίνονται, όχι αυτό που είμαστε.

Αξίζουμε γιατί είμαστε μοναδικοί, νιώθουμε, αγαπάμε, κλαίμε, γελάμε, κάνουμε κάποιους ανθρώπους γύρω μας ευτυχισμένους, επιβιώνουμε από της ίδιες καταστροφές και τελειώνουμε με την ίδια μοναξιά που τελειώνουν όλα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου