Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Κάτι που κάθε επιτυχημένος πωλητής πρέπει να γνωρίζει...

Η θέληση είναι η κινητήριος δύναμη όλων μας. Η δύναμη που μας επιτρέπει να φέρνουμε σε πέρας, τις δύσκολες αποστολές που μας ανατίθενται, με πλήρη επιτυχία.
Η λαχτάρα που έχουμε για να φτάσουμε ψηλά και να καταξιωθούμε στην επαγγελματική μας ζωή, είναι η μόνη μας δύναμη, όταν ξεκινάμε το ανέβασμα στα γλιστερά σκαλοπάτια της πορείας μας προς την επιτυχία.
Ο μόνος τρόπος για να φτάσουμε ψηλά στο επάγγελμα που δραστηριοποιούμαστε, είναι να αγαπάμε με όλη την δύναμη της καρδιάς μας, με όλο μας το είναι, αυτό που κάνουμε.

Το όπλο μας είναι το πάθος, η θέληση, η πίστη στον εαυτό μας. Και οι σφαίρες μας η υπομονή, η επιμονή και η προσπάθεια…

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση που απουσιάζουν αυτά τα συναισθήματα, δε θα καταφέρουμε κάτι ιδιαίτερο και απλά θα έχουμε μια δουλειά την οποία θα κάνουμε μόνο για βιοποριστικούς σκοπούς. Όχι ότι αυτό είναι κακό, ειδικά στις μέρες που διανύουμε, που μόνο και μόνο η ύπαρξη εργασίας είναι ευλογία.
Αλλά δε θα πρέπει να τρέφουμε φρούδες ελπίδες ότι αν δε βλέπουμε τη δουλειά μας, σαν μια ευχάριστη και εποικοδομητική διαδικασία θα πετύχουμε μεγάλα επιτεύγματα.
Σίγουρα θα υπάρξουν πολλές στιγμές πίκρας και απογοήτευσης, πολλές στιγμές εκνευρισμού και έντασης, όμως με τις σφαίρες μας θα τις ξεπεράσουμε. Ο δρόμος της ε π ι τ υ χ ί α ς θα είναι δύσβατος, αλλά ταυτόχρονα και δικιά μας υπόθεση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου